Apps

Bij Chris-Fit maken we gebruik van een aantal apps ter ondersteuning van het proces. Wanneer je een abonnement afsluit, krijg je toegang tot verschillende apps. Hieronder worden de apps met hun functie uitgelegd.

De Chris-Fit app (Virtuagym)

De belangrijkste functies van deze app zijn het boeken van lessen en consulten en het registeren van jouw voortgang. Met verschillende tools kun jij belangrijke gegevens registreren die jou en mij helpen met het monitoren van de progressie die je maakt. Denk aan lengte, gewicht, vetpercentage, spiermassa, etc.). Ook heb je toegang tot work-outs voor thuis en een receptenpagina die gelinkt is met de FoodApp.

De FoodApp

Dit is een registratie-app waarin je jouw voeding bij kunt houden. Ik kan deze individueel instellen, afhankelijk van jouw behoefte. Deze app gebruiken we vooral in de beginfase om bewuster te worden van je eet- en drinkgedrag; daarna kun je hem als backup gebruiken om te controleren of je voldoende of niet teveel eet. 

TrainingPeaks

Deze app gebruik ik om hardloop-, fiets-, zwem- en krachttrainingen te plannen en te periodiseren. Met deze handige app krijg je een duidelijk en handig overzicht van je trainingen en daarnaast kun je heel goed je vooruitgang monitoren. Het allermooiste van TrainingPeaks is dat deze te linken is met bijna alle “wearables”. Dit houdt in dat wanneer ik voor jou een hardlooptraining klaarzet, deze automatisch in je horloge verschijnt. Zo hoef je alleen nog maar je schoenen aan te trekken en je horloge te volgen (of fietscomputer).